За нас

Gift Room не е просто сайт за подаръци. Той е сайт за идеи, за мечти, за забавление. Вдъхновява ни японския стремеж за търсене на красотата във всеки детайл, за да намерим нашето лично съвършенство - Shibumi.

Подаръците, които ви предлагаме не са за бройка, а за сърцето, за изживяното удоволствие. В нашия сайт Вие - нашите потребители сте не просто клиенти, а и наши коректори. Защото ще поддържаме само продуктите, които вдъхновяват и Вас, постоянно ще обновяваме идеите и затова обратната ви връзка с нас е от голямо значение.

И не на последно място за нас е важен таймингът - да подариш нещо от сърце е безценно, но да подариш нещо от сърце в правилния момент и то да бъде красиво, оригинално замислено или изключително практично придава на вашият подарък, тази индивидуалност, която в днешно време все повече е рядкост. За правилния момент не можем да помогнем. Казват, че подаръкът трябва да носи елемента на приятната изненада. Затова вие сами ще решите според повода и случая. Ние ще се стремим с добро и подробно описание на продуктите в сайта да ви ориентираме за правилния избор, а оригиналността и красотата им ще придадат нотка на специалност, която да зарадва максимално вас и вашите близки и приятели.

Наслаждавайте се, живейте със страст и мечтайте!!!

Екипът на Gift Room