ЕТЕРИЧНИ МАСЛА - LAGUNAMOON

10,00 лв.
  • Марка: LAGUNAMOON
  • Кат. номер: SH1130
+ -
Купи
Моля, изберете:

Етерични масла с аромат на: МЛЯКО с ШОКОЛАД, ПОРТОКАЛ, КОКОС и ЖАСМИН 

Разнообразни етерични масла могат да доведат до широк спектър от полезни за здравето резултати. Те включват повишено настроение, подобрена мозъчна функция, редуциране на инфеции, отпускане и релаксиране на ума и тялото и поддържане на дихателната система. 

 


МЛЯКО с ШОКОЛАД: Свойствата му са релаксиращи и повдигат доброто настроение. Помага при стрес, нервни раздразнения и депресия. Може да се комбинира с Жасмин, Чаено Дърво и Лавандула.

ПОРТОКАЛ: Стимулира доброто настроение и създава чувство на оптимизъм и щастие, като същевременно успокоява нервната и храносмилателната системи. Идеално за хора, които страдат от депресия или хронично безпокойство. 

КОКОС: Кокосовоти масло помага за премахване на умствената умора и стреса. Маслото действа изключително успокояващо. Може да се комбинира с портокал, лавандула или чаено дърво.

ЖАСМИН: Опияняващияят му аромат се ползва като афродизиак за увеличаване на усещанията за любов и чувственост. Освен това се използва за създаване на положителна атмосфера и повлиява добре при нервно напрежение и тревожност. Влияе положително на ендокринната система на човека, стимулира отделянето на хормоните тироксин, инсулин и повишава нивото на кортизол. 


Обем: 10мл.

Цена за бройка: 8 лв.

Доставка: от 1 до 3 работни дни



ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.