ПОДАРЪК за РИСУВАНЕ

25,00 лв.
  • Кат. номер: A1147
+ -
Купи
Моля, изберете:

Картина с рисуване по числа е един прекрасен творчески подарък. По този начин подарявате не просто красива картина, но и самата емоция по създаването й. 

Комплектът включва всичко необходимо за създаването на вашата картина. 
- Номерирано грундирано платно /40 х 50 см/. Платното е от екологично чист материал, изработено по специална технология. Този материал не се отличава от ленените платна, които се използват от професионалните художници.
- Три четки за рисуване, изработени високоеластичен найлон.
- Бои в затворени контейнери с номера. Използвани са ярки и контрастни цветове, които са устойчиви на избледняване.
- Винтове и кукички за закреване към стена за вече завършената картина. 

Варианти: 
1. Вишнево дърво
2. Морски залез
3. Южна Италия

Доставка: от 1 до 3 работни дни


Допълнителна информация: Акрилната боя може да бъде разтворена с вода. Докато не е изсъхнала, тя лесно може да се почисти с вода и перилен препарат. От какво имате нужда? От парцал, за да почиствате вашата четка, от буркан с чиста вода и чиния, която да ви служи като палитра за смесване на цветовете. Преди да започнете. Разбъркайте боята в кутиите с пръчка преди употреба. Направете една гладка повърхност и не повтаряйте до изсъхване на боята. Първо оцветете всички области с даден номер, преди да преминете към следващ номер и оставете смесените номера за най-накрая. Ще ви бъде по-лесно, ако започнете от горната част на картината. Ако боята ви има нужда от разреждане, за да се нанася по-лесно, това може да стане с малко вода. Може да започнете с който цвят пожелаете. Важно! Акрилната боя съхне много бързо за разлика от маслената боя, така че не си почивайте преди да сте изчистили четката си за рисуване. Запечатайте отново кутията с боя, за да не изсъхне. Внимавайте да не доближавате заедно два мокри цвята, тъй като може да потече, особено ако сте положили боята твърде плътно. Смесване на цветовете. За да увеличите броя на наличните цветове, ще бъде необходимо да смесите някои от тях. Когато срещнете дробно число (например 3/12) означава, че приблизително еднакви количества от двата цвята трябва да бъдат смесени. След като поставите малко от първият цвят върху палитрата, почистете четката преди да я потопите в следващия цвят. Понякога може да ви се наложи да прибавите още малко към дадената смес. При завършване на картината можете да импровизирате свободно в случай, че нещо не ви харесва. Нов слой боя ще скрие успешно грешката. Накрая е добре да нанесете тънък слой акрилен лак. Ако ще поставяте картината в рамка без стъкло, добре е това да стане след напълно изсъхване на картината (около 24 часа).

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.