МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЛАМПА - ЧЕРЕША PRO

350,00 лв.
  • Кат. номер: DS9001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Мултифункционална лампа - Череша:
ЛЕД нощна Лампа / Блутут колона / Безжично GSM зарядно 10W и всичко това в една изключително красива и елегантна форма на черешово дърво! Красива и многофункционална, тази нощна лампа ще ви накара да се влюбите в нея от пръв поглед. 

ЛАМПАТА - Зашеметяващ дизай, завършен в черешово дърво и хром. Перфектно допълнение към интериора на вашия дом. С нежен тъч бутон можете да включвате и изключвате меката и топла LED светлина. С плъзгане на пръста по сензора определяте яркостта, която желаете. 

BLUETOOTH - С вградения BLUETOOTH високоговорител, можете да се свържете с всяко BLUETOOTH устройство и да възпроизведете любимата си музика или приспиване мелодия. Кристално чисто безпроблемно свързване, използващо BLUETOOTH 4.0 технология и позволяващо свързване до 18 метра.

МУЗИКА - Плътен и приятен звук, който ще ви осигури много приятни емоции с тази невероятна лампа. Освен управлението на музиката от вашето Bluеtooth устройсто има и елегантно скрити тъч бутони за усилване и намаляване на музиката на самата лампа, както и бутон за пускане и спиране. 

WIRELESS ЗАРЯДНО - Вградено безжично зарядно за мобилен телефон. Просто поставете телефона и той ще започне да се зарежда бързо и удобно, без да е необходим кабел за зареждане. Благодарение на интелигентна система за защита може ефективно да предотврати претоварването и късото съединение.
Съвместим с: iPhone 14/14 Max/14 Pro/14 Pro Max/iPhone 13/13 Pro/13 Pro Max/iPhone 12/12 Pro/12 Pro Max/iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/XS MAX/XS/XR/X/8/8 plus, Galaxy Note 20/20 Plus/S22/S22 Plus/S21/S 21 Plus/S 20/S10/Note10/S9 и всички Qi /Wireless устройства.

SLEEP MODE - При настройка Sleep Mode, LED лампата ще осигури мека и спокойна светлина и ще се изключи автоматично след 30 минути. 

 

Сила на светлината: 3000 Kelvin

 

Сила на звука: 5 W

 

Размер: 18,3/15/28,6 (В/Ш/Д)


Тегло: 1,4 кг.

 

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.