МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЛАМПА - ЧЕРЕША

350,00 лв.
  • Кат. номер: DS9001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Мултифункционална лампа - Череша:
ЛЕД нощна Лампа / Блутут колона / Безжично GSM зарядно и всичко това в една изключително красива и елегантна форма на черешово дърво! Красива и многофункционална, тази нощна лампа ще ви накара да се влюбите в нея от пръв поглед. 

ЛАМПАТА - Зашеметяващ дизай, завършен в черешово дърво и хром. Перфектно допълнение към интериора на вашия дом. С нежен тъч бутон можете да включвате и изключвате меката и топла LED светлина. С плъзгане на пръста по сензора определяте яркостта, която желаете. 

BLUETOOTH - С вградения BLUETOOTH високоговорител, можете да се свържете с всяко BLUETOOTH устройство и да възпроизведете любимата си музика или приспиване мелодия. Кристално чисто безпроблемно свързване, използващо BLUETOOTH 4.0 технология и позволяващо свързване до 18 метра.

МУЗИКА - Плътен и приятен звук, който ще ви осигури много приятни емоции с тази невероятна лампа. Освен управлението на музиката от вашето Blurtooth устройсто има и елегантно скрити тъч бутони за усилване и намаляване на музиката на самата лампа, както и бутон за пускане и спиране. 

WIRELESS ЗАРЯДНО - Вградено безжично зарядно за мобилен телефон. Просто поставете телефона и той ще започне да се зарежда бързо и удобно, без да е необходим кабел за зареждане. Благодарение на интелигентна система за защита може ефективно да предотврати претоварването и късото съединение.
Съвместим с: iPhone X, 8, 8Plus, Galaxy Note 8, S8, S8 Plus, S7, Galaxy S7 Edge & All Qi / Wireless устройства.

SLEEP MODE - При настройка Sleep Mode, LED лампата ще осигури мека и спокойна светлина и ще се изключи автоматично след 30 минути. 

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.