ALEXA СМАРТ АРОМА ДИФУЗЕР MOUNTAIN

150,00 лв.
  • Кат. номер: SH2128
+ -
Купи
Моля, изберете:

Смарт арома дифузер от серията Smart Home, съвместим с Alexa и Google Home. Този изключително красив арома дифузер ще отговори на търсенето на оригинален интериор, в синхрон природата и технологиите едновременно. На тъмно той представя фантастичен светлинен ефект с различни цветове и промени в светлината.

Голям капацитет - цели 600 мл. за продължителна употреба без досадно пълнене. Работи със силна мъгла до 8 часа и слаба мъгла до 16 часа. Произвежда повече от 30 ml влага на час и е идеален за спалня/всекидневна, офис, спа, йога студио и др.

Гласов контрол - Дифузерът е съвместим с Amazon Alexa ( Amazon Echo / Dot / Tap ) и Google Assitant. Включете или изключете дифузера с гласови команди "Alexa, turn the diffuser on/off“. Освободете ръцете си, започнете интелигентния си живот сега!

Дистанционно управление чрез приложение - Интензивността на мъглата и LED осветлението на интелигентния дифузер могат да се включват/изключват индивидуално чрез приложението "Smart Life" или "Tuya Smart". Не се тревожете когато излезете без да изключите дифузера - поддържа 2.4 G мрежа и след излизане от обхват автоматично се изключва. Освен това можете също да зададете таймер или обратно броене в приложението, така че дифузерът да може да работи според желания от вас график. 

Широка употреба - Дифузeрът за аромати има 3 режима на мъгла (слаб/среден/висок) и два режима на осветяване (фиксирани и преливащи цветове). Изберете подходящия режим за различни места.

Без BPA и ултра тих - Дифузeрът за етерични масла не съдържа BPA и следователно е безопасен за деца и бременни жени. С ултразвукова технология, той излъчва финна мъгла и е тих (<29 dB). Насладете се на тиха и уханна нощ.

Подходящо е за СПА център, офис, хотел, дом и др, както и за всеки специален повод от оригинален подарък за нов дом или офис, рожден ден или светли празници като Коледа.

Етерични масла - Добавете по 1 капка на 100 мл. вода - или за пълен резервоар - 6 капки от етеричното масло.

ВАЖНИ ЗАБЕЛЕЖКИ:

  • Не наливайте повече вода от линията "MAX". 
  • Не добавяйте вода при температура над 60 °C.
  • Никога не слагайте вода в изхода за въздух.

 

Работен режим: 16 часа

Обем: 600 мл

Покритие: от 10-40кв.м.

Цвят: Бял

Размери: 17.9 x 17.9 x 19.3 cm

Тегло: 546гр.

Ниво на шум: <29 dB

Материал: PP + ABS + PC

Гаранция от производител: 1 месец


Доставка: от 1 до 3 работни дниВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.