ВЪЛНЕНИ ТОПКИ ЗА СУШИЛНЯ 5 см

5,00 лв.
  • Кат. номер: SH2082
+ -
Купи
Моля, изберете:

Вълнените топки за сушилня са едновременно екологично и икономично решение за по-меки и пухкави дрехи - без използването на химикали. Изработени са от 100% високококачествена новозеландска вълна, хипоалергенни, с добра абсорбация на влага и висока степен на издържливост. Издържа 1000 или повече зареждания (обикновено 2-4 години). Намаляват времето за сушене с до 25%. Намаляват намачкването на дрехите и натрупването на прането. Ограничават полепналия мъх. Премахват статичното напрежение. Идеални за хора с чувствителна кожа - всяка топка е естествена, хипоалергенна и не съдържа пълнители, химикали или синтетика. В сравнение с пластмасовите топки, те предизвикват по малко шум. 

 

Инструкция за употреба:

  • Поставете топките заедно с прането в сушилнята
  • Използвайте 3-4 топки за малки или средни зареждания и 5-6 топки за по-големи зареждания. Колкото повече топки използвате, толкова по-бързо ще изсъхнат.
  • За добавяне на натурален аромат към прането, използвайте в комбинация с етерично масло – накапете върху всяка топка по 2-3 капки преди да ги поставите в сушилнята.
  • При поръчка на 6 бройки - подарък: торбичка за съхранение.

 

 

 

Материал: Висококачествена новозеландска вълна

 

Диаметър: 5 см

 

Цвят: Бял

 

Доставка: до 3 работни дни

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.