LED ЛАМПИ ЗЛАТНИ ЧОВЕЧЕТА

115,00 лв.
  • Кат. номер: L2145
+ -
Купи
Моля, изберете:

Лампите Златни Човечета истински ще докоснат всичките ви сетива в съчетанието си от артистизъм, жизненост и индвидуалност. Серията включва набор от пет забавни абстрактни героя: Наперен, Мислител, Срамежливко, Мечтател и Пакостник. Поръчайте поотделно или като колекция от пет златни фигурки. Персонализирайте всеки ъгъл на вашия дом с тези креативни лампи и внесете изтънчена и жизнена атмосфера във вашето пространство, независимо дали е дом, офис, хотел или ресторант. 

 

МОМЕНТАЛНО ЗАТЪМНЯВАНЕ С ДОКОСВАНЕ: Идеални за четене преди лягане и релаксация, лампите имат три настройки за затъмняване. Можете да персонализирате лампите според вашите предпочитания и да създадете идеалното осветление за вашите нужди.

ЗАШЕМЕТЯВАЩ МИНИМАЛИСТИЧЕН ДИЗАЙН: Колекцията Golden Man е създадена, за да подобри всеки дом с уникално, модерно и качествено покритие. С пет дизайна, от които да избирате, можете да персонализирате вашата спалня, всекидневна или офис пространство за миг с тези нови фигурни лампи.

USB ЗАРЕЖДАНЕ: За максимално удобство, лампите са напълно безжични и могат да се зареждат чрез USB кабел. Само два часа зареждане могат да осигурят до 12 часа употреба, което означава, че можете да се наслаждавате на елегантно осветление във всяка стая без нужда от контакт. Също така са и енергоспестяващи.

БЕЗ ВИДЕО СВЕТКАВИЦА: Без дразнещи очите отблясъци, само мека естествена светлина

 

Размери:        

  • Наперен - 19 см *9 см
  • Мислител - 16 см *14 см
  • Срамежливко - 16 см *14 см

 

Цвят: златно

 

Светлина: Топла бяла 2700k LED, тъч бутон

 

Материал: Поликарбон и Алуминий

 

Доставка: от 1 до 3 работни дни

 


ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.