LED ЛАМПИ МИСЛИТЕЛИ COLOR

120,00 лв.
  • Кат. номер: L2148
+ -
Купи
Моля, изберете:

Лампите Мислители COLOR са цветни, модерни, зашеметяващи и забавни. Колекцията включва набор от пет забавни абстрактни героя: г-н Кой, г-н Къде, г-н Защо, г-н Какво и г-н Кога. Поръчайте поотделно или като колекция от пет фигурки. Те са в различни пози с цветно покритие. Персонализирайте всеки ъгъл на вашия дом с тези креативни лампи и поканете успокояваща атмосфера във вашето пространство с меко осветление без отблясъци. 

 

МОМЕНТАЛНО ЗАТЪМНЯВАНЕ С ДОКОСВАНЕ: Идеални за четене преди лягане и релаксация, лампите Thinker имат система за затъмняване с тъч за незабавна настройка. С три настройки за затъмняване можете да персонализирате лампите според вашите предпочитания и да създадете идеалното осветление за вашите нужди.

ЗАШЕМЕТЯВАЩ МИНИМАЛИСТИЧЕН ДИЗАЙН: Колекцията Thinker Lamp е създадена, за да подобри всеки дом с уникално, модерно покритие. С пет дизайна, от които да избирате, можете да персонализирате вашата спалня, всекидневна или офис пространство за миг с тези нови фигурни лампи.

USB ЗАРЕЖДАНЕ: За максимално удобство, лампите са напълно безжични и могат да се зареждат чрез USB кабел. Само два часа зареждане могат да осигурят до 12 часа употреба, което означава, че можете да се наслаждавате на елегантно осветление във всяка стая без нужда от контакт.

БЕЗ ВИДЕО СВЕТКАВИЦА: Без дразнещи очите отблясъци, само мека естествена светлина.

 

Размери:

 

  • Г-н Какво лилаво: 17 x 12 x 13 cm

 

  • Г-н Кога: 19 x 11 x 11 cm 
  • Г.н Защо: 19 x 11 x 12 cm
  • Г-н Къде: 17.5 x 11 x 15 cm
  • Г-н Кой: 19 x 11 x 12 cm 

Светлина: Топла бяла 2700k LED, тъч бутон

 

Материал: Поликарбон и Алуминий

 

Доставка: от 1 до 3 работни дни

 


ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.