ПЪЗЕЛ 1000 ЧАСТИ - КУКЕРИ

28,00 лв.
  • Кат. номер: BG2408
+ -
Купи
Моля, изберете:

Всеки пъзел е изрязан в класическа форма на частите от висококачествен картон с дебелина 2.25 mm. Така, когато приключите с подреждането, ще се сдобиете с прекрасна пъзел-картина, която можете да подредите в дома си.

Древната българска традиция за прогонването на злите духове невинаги е със страшен и дяволски облик. Българската девойка омагьосва злите сили с женски чар и омайващ поглед, от който искри увереност и могъщество. Злините няма шанс срещу неизмерната красота и мощ на българската традиция и народ. Щом този многоцветен пъзел украси вашата стена, в дома ви ще цари само благоденствие и хармония.

Художник:
Калоян Стоянов е един от най-младите и популярни български художници. Магистър „Дигитални изкуства“ в Националната художествена академия, той е по-известен в социалните мрежи като Stoyanov art. Занимава се професионално с рисуване от 12 години, използвайки таланта си в области като кино и гейм индустрията, а в последните години нашумява със собствени проекти на фолклорна тематика. Илюстрациите му са пъстри и топли, носещи спомени и послания от вековната история на България.


Материал: Картон

Брой части: 1000

Дебелина: 2,25см

Размер: 68 /48см ( В/ Ш)

Възраст: 9+

Доставка: до 3 работни дни

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.