БЪЛГАРИЯ в ЧЕТИРИ СЕЗОНА

28,00 лв.
  • Кат. номер: BG2412
+ -
Купи
Моля, изберете:

Всеки пъзел е изрязан в класическа форма на частите от висококачествен картон с дебелина 2.25 mm. Така, когато приключите с подреждането, ще се сдобиете с прекрасна пъзел-картина, която можете да подредите в дома си.

България впечатлява с уникалната си красота през различните сезони. С редуването на годишните времена, се редуват и спиращи дъха пейзажи. Пролетта обсипва страната с ароматни цветове, а тя се къпе в бистри, планински потоци. Лятото огрява с жаркото си слънце златни ниви и поля. Щом настъпи есента, е изпъстрена с разноцветни багри и богатите плодове на природата. Зимата покрива земята с пухкава, бяла, снежна пелена и всичко притаява дъх.

Калоян Стоянов е един от най-младите и популярни български художници. Магистър „Дигитални изкуства“ в Националната художествена академия, той е по-известен в социалните мрежи като Stoyanov art. Занимава се професионално с рисуване от 12 години, използвайки таланта си в области като кино и гейм индустрията, а в последните години нашумява със собствени проекти на фолклорна тематика. Илюстрациите му са пъстри и топли, носещи спомени и послания от вековната история на България.

Материал: Картон

Брой части: 1000

Дебелина: 2,25см

Размер: 68 /48см ( В/ Ш)

Възраст: 9+

Доставка: до 3 работни дни

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.