TUYA КАТИНАР с ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТЪК

65,00 лв.
  • Кат. номер: HT2206
+ -
Купи
Моля, изберете:

TUYA e една от водещите китайска платформа за изкуствен интелект и интернет. От интелигентно управление на дома, алармени системи, сензори, датчици с отдалечен контрол и стигнем до електроавтомобили.

 

Този катинар е ново поколение на вече успешно наложения катинар с пръстов отпечатък. Но освен всички предимства на модела, тук имаме ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТЪК+ ПРИЛОЖЕНИЕ.

 

Tuya Интелигентен катинар за пръстови отпечатъци с USB акумулаторна ключалка за врата може да бъде страхотен подарък за вас или ваши близки. Той е идеален за бизнес (офис, склад) и обществени сгради (болница, студенстко общежитие, фитнес), както и за транспортни средства като камиони, мотоциклети или заключване на гаражи. 

 

Ключалката за пръстови отпечатъци е изработена от цинкова сплав, здрава и издръжлива. Стоманената тел е с висока издръжливост, а безшевното съединение е чудесно за защита от кражби, прах и ерозия. Ключалка използва усъвършенствания чип за идентификация на пръстови отпечатъци. Бързо отключване за 0,5 секунди. Може да събира 2 администратори и до 20 пръстови отпечатъка за версия Tuya. Зарежда се посредством USB кабел за 3 часа и е в режим на готовност на батерията от 6 до 12 месеца. Аларма за изтощена батерия: червената светлина мига за 6 секунди след отключване и ключалката може да бъде отключена до 200 пъти след алармата. 

 

TUYA Катинар с пръстов отпечатък:

 

Материал: Цинкова сплав

Тегло: 96гр.

Размер: 7,6/4,6см. (В/Ш), даметър на заключващата греда: 5 мм

Bluetooth: Bluetooth LE 4.2

APP: Туя Четец на пръстови отпечатъци: сензор 120*120

Батерия: 3,7V литиева вградена батерия

Зареждане: посредством USB кабел - включен в комплекта

Работна температура: от минус 20 до плюс 40 градуса

Капацитет на пръстови отпечатъци: 20 броя + управление на приложението tuya

Цвят: сив и черен

Пакетът включва: 1X интелигентен катинар, 1X USB кабел, 1X ръководство за потребителя

Доставка: от 1 до 3 работни дни

 

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.