КОЛА С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ RC

90,00 лв.
  • Кат. номер: K2372
+ -
Купи
Моля, изберете:

Кола ( Бъги ) с дистанционно управление или управление чрез жестове на ръката.

Тази каскадьорска кола (бъги) бързо ще ви накара да се влюбите в нея с каскадьорските си умения. Може да се движи във всички посоки, може да върви напред и назад, да се движи наляво и надясно, състезателен дрифт, въртене на 360°, специална функция за деформация и усукване в различни посоки. Гъвкавостта и скоростта ще ви изненада приятно, а светлините и музиката само ще допринесат за забавлението на вас и вашето дете.

П
одходяща за състезания на различни терени, като тревни площи, чакъл, сгурия, скали или на плажа. По-дълъг живот на батерията в сравнение с други сензорни радиоуправляеми автомобили на пазара. Пълно зареждане на батерията за 40 минути и можете да се насладите на забавлението от шофирането за около 30 минути. Средният демо бутон може да се използва и като функционален бутон, можете да изключите светлината или музиката чрез продължително натискане. Дистанционното управление на колата stunt twist е наистина лесно за децата.

Нашето въртящо се превозно средство е идеалната играчка за подарък с дистанционно управление за момчета и момичета като тяхно хоби RC коли.

Кола (Бъги) с дистанционно управление:

Управление: Чрез дистанционно или жестове на ръката

Сила на предавателя: 2,4 GHz

Препоръчителна възраст: 10+

Обхват на дистанционно: 80м

Време за зареждане: 40мин

Време за експлоатация: 30мин

Посоки на движение: 360 градуса

Преобразуване: Спортно и Оф Роуд

Светлини: Да

Музика: Да

Цвят: Зелен

 

Батерии дистанционно: 2бр. АА ( не са включени )

Доставка: до 3 работни дни

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.