ХУМИДОР за ПУРИ - COHIBA

85,00 лв.
  • Марка: COHIBA
  • Кат. номер: PR2511
+ -
Купи
Моля, изберете:

Страхотен преносим хумидор за пури на COHIBA с елегантен дизайн. Перфектен подарък за любителите на пури, които често пътуват или не държат голямо количество пури в дома или в офиса.

Изработен е от висококачествена мека кожа и подплата от кедрово дърво, полирано на ръка. Перфектното запечатване поддържа пурите в отлично състояние. Има четири отделения за пури и две по-малки отделения, в които да държите запалка и нож за пури. Включването на овлажняваща течност за пури (или дестилирана вода) в овлажнителя може да увеличи молекулите на влажността и да поддържа необходимата влажност на пурата.

Когато се съхраняват в хумидори пурите продължават да зреят дълъг период от време, което прави използването на хумидори задължително.

Важно е да използвате дестилирана вода вместо чешмяна. Не се притеснявайте от ярко сивия прашец на тютюневите листа. Това е знак за правилно отлежаване, което е още една полза от употребата на хумидор.

 

 

 

Материал: Кожа и Кедрово Дърво

Размер:
22,5 / 12,5 / 7,5см ( В / Ш / Д )

Брой отделения за пури: 4

Цвят: Кафяв

Пристига в черна велурена торба за съхранение.

Доставка: до 3 работни дни


НОВО: Вземи лично пратката си от нашия шоурум в гр.София (Тази опция е възможна само при поръчки направени с банков превод или плащане с карта)

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.