ЯПОНСКА КЕРАМИЧНА ЧАША ФУДЖИ

30,00 лв.
  • Кат. номер: 62558
+ -
Купи
Моля, изберете:

Керамичините чаши Фуджи са ръчно изработени чаши в японски стил с конусовиден дизайн. Тази чаша създава перфектен баланс между артистичност,  традиционен японски дизайн и изтънченост.

Насладете се на любимата си топла напитка в единствена по рода си чаша, която е идеална за вашия дом и е чудесен подарък за празници, рождени дни, сватбени подаръци, сватбена украса и много други специални поводи!

Най-голямата разлика между традиционните японски чаши за чай и западните чаши за чай е, че японските нямат дръжка. Има два вида японски чаени чаши – ЮНОМИ, които са високи цилиндрични чаши, и ЧАВАН - широки купи, използвани за пиене на матча в японската чайна церемония. За разлика от chawan, yunomi може да се използва за ежедневно пиене на чай у дома или дори на работа. Японските чаши за чай се предлагат във всякакви стилове и глазури, от бял порцелан до черно желязо и неглазирана глина


Серия: Фуджи

 

Сетът включва 2 части: Чаша и поставка

Материал: Керамика

Цвят:
Бял ( Shiro) , Син ( Ao ), Черен ( Kuro ), Розов ( Momoiro ), Лилав ( Murasaki )


Вместимост: 100мл 

Размер чаша: 8 см * 8.8 см

Размер поставка: 5.1 см * 4.8 см

Размер сет: 8 см, 5.1 см, 11 см

ЦЕНА: 27лв

 

Вместимост: 200мл
Размер чаша: 9.3 см * 9.5 см

Размер поставка: 5.1 см * 4.8 см

Размер сет: 9.3 см, 5.1 см, 11 см

ЦЕНА: 30лв
Доставка: от 1 до 3 работни дни

Ново: Вземи лично пратката си от нашия шоурум в гр.София (Тази опция е възможна само при поръчки направени с банков превод или плащане с карта)

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH