ХУМИДОР за ПУРИ - GALINER

110,00 лв.
  • Марка: GALINER
  • Кат. номер: PR2682
+ -
Купи
Моля, изберете:

Луксозен преносим хумидор за пури на GALINER с елегантен и мултифункционален дизайн. Перфектен подарък за любителите на пури, които често пътуват или не държат голямо количество пури в дома или в офиса. 

Изработен от мека висококачествена кожа, лесна за поддържане. Отвътре - от испанско кедрово дърво за съхранение на пури, което може да поддържа влажността вътре в хумидора. Перфектното закопчаване поддържа пурите в отлично състояние. С отделение за 4 пури и с 3 вътрешни джоба. Средният джоб побира овлажнителя, а другите са специално изработени за резачки за пури и запалка. От външната страна на хумидора има джоб за съхранение на мобилен телефон за максимално удобство.

Когато се съхраняват в хумидори пурите продължават да зреят дълъг период от време, което прави използването на хумидори задължително.

Важно е да използвате дестилирана вода вместо чешмяна. Не се притеснявайте от ярко сивия прашец на тютюневите листа. Това е знак за правилно отлежаване, което е още една полза от употребата на хумидор.

 

Продуктът се доставя в стилна подаръчна кутия и кадифена торба за лесно пренасяне и дълго използване на хумидора.

 

Материал: Кожа и Кедрово Дърво

Размер: 20,3 / 12,7 / 7,7см ( В / Ш / Д )

Брой отделения за пури: 4

Цвят: Черен

Доставка: до 3 работни дни

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.