ДИСПЕНСЕР ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ

50,00 лв.
  • Кат. номер: SH1021
+ -
Купи
Моля, изберете:

Обичаме оригиналните и мултифункционални предмети, а рядко попадаме на нещо толкова красиво за банята. Изискванията тук са свързани и с високото качество и влагоиздръжливост. Този диспансер за тоалетна хартия отговаря на всички тези критерии. Той е в бял цвят с красиви опушени елементи. 

Поставката е съвместима с тоалетна хартия с широчина 11см., което покрива стандартните размери на тоалетна хартия. Освен нея имаме многофункционално чекмедже, което може да се използва за всякакви тоалетни принадлежности с размери 14/13/6см. Ш/Д/В. И още нещо - има място и за нашия телефон или очила в откритото пространството над чекмеджето. 

Това категорично ще промени виждането ви за скучна и обикновена поставка за тоалетна хартия. Диспенсерът е проектиран за залепване на удобно за вас място. Не е нужно да пробивате или дупчите, но все пак ако искате да е закрепено с дюбели за стената, производителите са предвидили необходимите отвори. 

Материал: Пластмаса

Водоустойчива: Да

Монтаж: 
Чрез залепване (Включено в комплекта)
Чрез дюбел и винт (Не е включен в комплекта)

Цвят: Бял

Размер диспенсер: 28,2/14/13см. Ш/Д/В

Размер чекмедже: 14/13/6см Ш/Д/В


Доставка: от 1 до 3 работни дниВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.