КОЛИЕ 2 в 1 ДЕТЕЛИНА

24,00 лв. 21,60 лв.
  • Кат. номер: F2914
+ -
Купи
Моля, изберете:

Шампионът на месеца е най-поръчваният продукт за предходния месец. Титлата му автоматично генерира от 10% до 30% отстъпка в продължение на един месец - до появата на новия шампион.

 

Новото колие с магнит с четирилистна детелина има елегантен завършек и е идеално като ежедневен аксесоар. Символизира късмет, щастие и любов и пасва на всеки стил. Казват, че с четирилистна детелина човек може да бъде щастлив цял живот. Изработено от висококачествен материал и ръчно подбрани циркони. Простият и щедър дизайн, свързващ всички красиви камъни и парчета заедно със съвършенство, ви прави фокусът на тълпата.

Два начина за носене - висулката на колието съдържа магнити за регулиране на начина на носене. Заедно те са във формата на четирилистна детелина, а когато тя е разгъната - във формата на четири малки сърца. Можете да носите това колие за късмет според различни поводи или собствени предпочитания. То е един отличен избор за специален подарък на специален човек.

Имате избор между 2 варианта - в сребърно и златно. Опаковано в красива подаръчна кутийка.

 

 

Материал: Стомана + инкрустиран циркон

 

Дължина верижка: 41 см + 6 см удължиител

 

Размер талисман сгънат: 1,5 см *1.5 см

Размер талисман разгънат: 3,5 см

 

Цвят: Сребърно с камъни, Златно с камъни

 

 

Доставка: от 1 до 3 работни дни


Ново: Вземи лично пратката си от нашия шоурум в гр.София (Тази опция е възможна само при поръчки направени с банков превод или плащане с карта)

 

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH