КАПАН за КОМАРИ

50,00 лв. 40,00 лв.
  • Кат. номер: SH1016
+ -
Купи
Моля, изберете:

Хитра и практична лампа - убиец на комари. Този капан (репелент) привлича комарите, след което ги засмуква на дъното в хитър капан от където не могат да се измъкнат и липсата на кислород в рамките на няколко часа ги убива. За да бъде максимално ефективен трябва да се спазват няколко прости правила на производителя: 

Когато го включите за първи път, моля, използвайте го непрекъсното в рамките на 48 часа. Моля, затворете вратите и прозорците през деня и дръпнете завесите, за да гарантирате използването в тъмни условия. Изключете всички други светлини и се уверете, че репелнтът е единственият източник на светлина. 

Когато засмуква комари, те все още са живи. Трябва да минат няколко часа, за да ги убие. Не бързайте да го отваряте. Почистете го на следващия ден. Пуснете го в спалнята 2-3 часа преди да си легнете и се уверете, че е единственият източник на светлина. 

Репелентът е изключително безшумен, а светлината е мека и приятна. Може да работи без да смущава съня ви. Изисква захранване с USB кабел - включен в комплекта. 

Материал: Пластмаса

Цвят: Бял

Захранване: USB кабел - включен в комплекта

За Закачане - Силиконова каишка - включена в комплекта

Размер: 22/12см. В/Ш 

Доставка: от 1 до 3 работни дни

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.