ЯПОНСКА КЕРАМИЧНА ЧАША серия ЙОСО ( 要素 Yōso )

27,00 лв.
  • Кат. номер: 62558
+ -
Купи
Моля, изберете:

Керамичините чаши ЙОСО са ръчно рисувани в японски стил. Порцеланът е полиран с пясък, създавайки матова текстура и реалистично усещане на старите традиции и пренасянето им в един съвременен баланс и изтънченост.

 

Тези изящни чаши са проектирани без дръжки, прегръщайки традиционния японски стил, позволявайки ви да се потопите напълно в изживяването на пиенето на чай. Отличават се с естествено покритие, което подчертава уникалната текстура чрез процеса на изработка. Всяка чаша предлага единствена по рода си привлекателност - Бял с отличителен син вихров дизайн. Можете да изберете една или повече от опциите за форма, за да създадете свой собствен комплект чаши за чай.

 

Независимо дали се наслаждавате на момент на спокойствие или споделяте чай с приятели, тези чаши осигуряват уникална и истинска връзка с японската чайна култура.

 

Според японската митология преди много време, всички елементи (стихии - ЙОСО) били смесени заедно в един зародиш на живота. От този океан порастнало младо зелено растение. То растяло и растяло, докато достигнало облаците и там се превърнало в бог. Започнал да създава и други богове, които да му помагат. Боговете, които създали островите на Япония се казвали Изанаги и Изанами. Техните деца били слънцето - Taiyō, луната - Tsuki, морето - Umi и ветровете - Kaze.  

 


Серия: Йосо

 

Чаши - Тайо, Уми, Тцки и Казе


Материал: Керамика


Цвят: Бяло и синьо

Вместимост: 200мл 

 

Размер чаша:

Тайо (Слънце) : 8 см * 7,4 см ( В/Ш )

Уми (Море)      : 8 см * 8 см ( В/Ш )

Тцки (Луна)     : 8 см * 7,8 см ( В/Ш )

Казе (Вятър)   : 8 см * 7 см ( В/Ш )

 

Тегло: 30 гр.
Доставка: от 1 до 3 работни дни

Ново: Вземи лично пратката си от нашия шоурум в гр.София (Тази опция е възможна само при поръчки направени с банков превод или плащане с карта)

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.