ЕТЕРИЧНИ МАСЛА - KBAYBO

10,00 лв.
  • Марка: KBAYBO
  • Кат. номер: SH1090
+ -
Купи
Моля, изберете:

Етерични масла с аромат на ЛАВАНДУЛА, ЧАЕНО ДЪРВО, ЛИМОНЕНА ТРЕВА, ПОРТОКАЛ, РОЗМАРИН и МЕНТА 


Разнообразните етерични масла могат да доведат до широк спектър от полезни за здравето резултати. Те включват повишено настроение, подобрена мозъчна функция, редуциране на инфекции, отпускане и релаксиране на ума и тялото и поддържане на дихателната система. 


ЛАВАНДУЛА: Според много проучвания лавандулата има силен отпускащ ефект. Може да въздейства върху коронарното кръвообращение и има благоприятен ефект върху хората страдащи от безсъние. 

ЧАЕНО ДЪРВО: Отпушва синусите, облекчава кашлицата, пречиства въздуха от патогени. Идеален дезинфектант и първи враг на всички вируси и микроби. Силен аромат, наподобяващ този на евкалипа. Действа освежаващо.


ЛИМОНЕНА ТРЕВА: Маслото от лимонена трева има свеж аромат и способност за отблъскване на насекоми. Също така може да ви помогне и за по-лесното събуждане сутрин или да ви държи мобилизирани през деня.

ПОРТОКАЛ: Стимулира доброто настроение и създава чувство на оптимизъм и щастие, като същевременно успокоява нервната и храносмилателната системи. Идеално за хора, които страдат от депресия или хронично безпокойство.

РОЗМАРИН: Маслото от Розмарин често се използва в ароматерапията заради тревистия си енергизиращ аромат. Помага за намаляване на нервното напрежение и всекидневната умора. Според изследвания вдишването на масло от розмарин за 5 минути, значително намалява нивата на кортизол (хормон на стреса).

МЕНТА: Етеричното масло от мента не само добавя свеж и успокояващ аромат в дома ви, но и осигурява широк спектър от ползи за здравето. При запушен нос и проблеми с дихателните пътища, дължащи се на настинки или алергии, маслото от мента моментално ще облекчи симптомите ви. Използването в арома лампа може да облекчи главоболието, да подобри психическия фокус, помага при апатия, умора и отпадналост. 


Обем: 10мл.

Цени за бройка: 8лв.

Доставка: от 1 до 3 работни дни 

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.