КАРТИНА ГИ - СЕРИЯ КАТАНА

90,00 лв.
  • Кат. номер: A3559
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме ви серия вдъхновяващи постери Катана. Смесица от модерна японска естетика и вечно японско майсторство. Вдъхновени от традиционни самурайски теми, а именно прецизно изработени самурайски мечове - острие на катана, украсено в композиция от съвършени цъфтящи черешови цветове, издигнати в култ в японската култура и улавящи хармоничната комбинация от култура и природа.

 

„Перфектният цвят е рядкост. Бихте могли да прекарате целия си живот в търсене на такъв и това няма да е пропилян живот. Целта на живота може да бъде търсенето на това, което човек намира за най-красиво на този свят. Перфектният цвят." ( казва Кацумото от филма Последния самурай )

 

Високо качество и издръжливост на постерите - всяка картина е изработена на платно с отлична, плътна  и водоустойчива текстура с качествен печат.

 

Независимо дали украсява декора на апартамента ви или служи като прекрасен подарък, този шедьовър е завладяващо представяне на вашата индивидуалност. Неговото сливане на символизъм и стил го прави перфектно допълнение към всяко пространство, въплъщавайки духа на модерната естетика, като същевременно отдава почит на богатото наследство на самурайската култура.

 

Серията Катана е кръстена на 7-те добродетели на бушидо. Можете да изберете една или направите ваша собствена комбинация от картини. 

 

GI        -  Справедливост

REI       - Уважение

YUKI     -  Кураж

MEIYO - Чест

 

Картина GI


Техника на изпълнение: Високотехнологично боядисване със спрей

Размери: 50/70см. и 60/90см. (Ш/В)

Рамка: Черна дървена рамка (По желание на клиента можем да изработим и рамка по инвидуална заявка)

 

Доставка: от 1 до 3 работни дни

 

Ново: Вземи лично пратката си от нашия шоурум в гр.София (Тази опция е възможна само при поръчки направени с банков превод или плащане с карта)

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.