КЕРАМИЧНА ЧАША ЦЕЛУВКА, серия АРТ ЛИЦА

45,00 лв.
  • Кат. номер: SH3733
+ -
Купи
Моля, изберете:

Креативна керамична чаша Целувка е с романтичен дизайн на двойка влюбени, споделяща целувка, взиращи се един в друг и е идеален за добавяне на нотка романтика към сутрешния ви ритуал с кафе.

 

Със своята здрава конструкция от висококачествена керамика и голям капацитет, тази чаша е подходяща, за да се наслаждавате заедно на любимите си топли или студени напитки. Матова глазура, лесна за почистване и изпечена при висока температура, тя е устойчива на надраскване, без да оставя следи, а гладките и заоблените ръбове създават удобство и мекота в ръцете ви. Може да се използва в микровълнова фурна, съдомиялна машина и готварска печка. (Производителят дава сертификат за микровълнова, но заради сребристия цвят препоръчваме внимателното ползване в микровълнова)

 

Подарете на себе си и половинката си романтични моменти или изненадайте любим човек с уникален и очарователен подарък. Идеален за сватби, годишнини, Свети Валентин или всеки повод за празнуване на любовта! 

 

Независимо дали започвате деня си или приключвате вечерта, тези чаши със сигурност ще стоплят сърцето ви.

 


Серия: Арт лица

 

Сетът включва 3 части: Чаша, чинийка и лъжичка

Материал: Керамика

Цвят: Сребрист

 

Вместимост: 250мл 

 

Размери:
Чаша      : 13 см * 7.8 см (Ш/В)

Чинийка: 14.3 см * 5 см (Ш/В)

Подаръчна кутия

Доставка: от 1 до 3 работни дни

Ново: Вземи лично пратката си от нашия шоурум в гр.София (Тази опция е възможна само при поръчки направени с банков превод или плащане с карта)

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.