ЛАМПА против НАСЕКОМИ

45,00 лв.
  • Кат. номер: SH2721
+ -
Купи
Моля, изберете:

Лампа за отблъскване на насекоми с USB и фотокатализатор ( светлинна вълна). Тази лампа против вредители работи с 6 LED светлини и 360° светеща вълна, която привлича насекомите ефективно и ги хваща лесно, осигурявайки ви удобно жилищно пространство. Изключително безвреден контрол на комарите.

Използвайки технология за турбокомпресор, с 5 пъти по-силно засмукване при тяхното приближаване, те незабавно се улавят и убиват.

Тази вътрешна лампа за насекоми е тиха, когато работи, без досадни мигания и не пречи на работата или на съня ви. Можете да я използвате без притеснения, подходяща за спалня, всекидневна и други места.

Може да се мие: След употреба можете да отделите устройството за контрол на насекоми, за да измиете вътрешната кутия, като я завъртите обратно на часовниковата стрелка и премахнете кутията бързо, удължавайки времето за обслужване и избягвайки специфична миризма.

Този мухоловец се захранва от USB, като просто трябва да го свържете към USB източник на захранване и той започва да работи лесно, спестявайки вашето време и сила ефективно, а мощността от 5 W е енергоспестяваща.

Окачване: В горната част на лампата е оборудван с ремък, което ви улеснява да я окачите на стената, няма да заема толкова много място в стаята ви.

Модерна и красива, лека и удобна за пренасяне при пътувания.Материал: Пластмаса

Цвят: Бял и Син

 

Мощност: 5W

 

Обхват: 30-40 m2


Захранване: USB кабел - включен в комплекта

 

UV дъжлина на вълната: 360nm

 

За Закачане - Силиконова каишка - включена в комплекта

Размер: 21см/11.4cm В/Ш 

Доставка: от 1 до 3 работни дни

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.