РЪКАВИЦИ с LED светлина

40,00 лв.
  • Кат. номер: HT2461
+ -
Купи
Моля, изберете:

Меки, удобни и гъвкави ръкавици с LED светлина. Могат да се използват при условия на слаба светлина, като освобождават ръцете ви и ви позволяват да се съсредоточите върху текущата си работа. Акумулаторните LED ръкавици Hinshark предлагат на клиентите по-добро потребителско изживяване. Дизайнът на батерията е надстроен до дизайн за зареждане, така че не е нужно да се притеснявате за мощността на батерията, спестявайки разходите за смяна на батерии и щадят околната среда. LED ръкавиците са оборудвани с кабел за данни, към който може да се свърже всеки USB интерфейс за бързо зареждане и осигурява достатъчно светлина. Вече не е необходимо да молите за помощ, за да държите фенер, за да осветите работата си.

 

Тази супер готина ръкавица без пръсти е изработена от дишащ и издръжлив еластичен материал и удължителна лента. С регулируемата велкро лента, ръкавиците лесно се слагат и махат, независимо колко големи са ръцете ви. Така че пасват и на по-големи ръце.

 

Ръкавиците с LED светлина са водоустойчиви и непропускливи.

 

Много полезно за ентусиасти, любители на автомобили, електротехници, инженери или механици. Подходящи също за нощен риболов, бягане на открито, къмпинг, туризъм, разходка на кучета и други.

 

Комплектът съдържа:

2 бр.ръкавици

1 бр. USB кабел

 

Материал: Найлон

Цвят: Черен

Зареждане: USB кабел ( Включен) или 2 ААА батерии ( Не са включени)

 

Доставка: от 1 до 3 работни дни

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.