ВЪРТЯЩА СЕ СТОЙКА - МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА

80,00 лв.
  • Кат. номер: HT3718
+ -
Купи
Моля, изберете:

Въртяща се стойка - електрически дисплей е оригинално интериорно решение за красива визуализация на вашите продукти или любими вещи в магазин, офис, хотел или вашият дом. Със своята въртяща се маса на 360°, регулиране на скоростите, USB зареждане, 3 вида дисплей, той ще бъде пленителен обект на интерес.

* Малък и лек - самият продукт е лек и лесен за носене. Изработен от висококачествен ABS материал. Сигурен и стабилен до допустимото максимално натоварване, с индикатор при претоваране. Може да показва продукти на 360 градуса. Диаметърът на основата на продукта е 14,6 см, а повърхността на диска може да се променя, за да направи диаметъра на повърхността на диска да достигне 18 см или 22 см. Максималното натоварване е 8 кг.

* Два източника на захранване. Зареждането може да бъде както чрез USB, така и чрез батерии (не са включени в комплекта).

* Регулиране на скоростта - три скорости: Скоростта може да се избира свободно в рамките на 8/15/30 секунди, бутонът може лесно да се превключва и скоростта може да се регулира, а операцията е проста и удобна.

* Автоматично завъртане: Електрическата стойка приема 360-градусов дизайн на въртяща се маса и ъгълът може да се завърта напред и назад на три ъгъла от 45°/90°/180°. Бутоните се превключват лесно и работата е проста и удобна.

* Висококачествен материал: Стойката има високоефективен мотор, който работи гладко, с ниска консумация на енергия и изключително нисък шум, а звукът е стабилен между 40 db и 50 db, което не влияе на видеозаписа.

* Дистанционно управление: Може да се управлява дистанционно в рамките на 2 метра, което е по-удобно за използване.

* Подходящ за много сценарии: Електрическият дисплей има 360-градусов въртящ се плот за излагане на продукти и витрини, както за хранителни, така и за нехранителни продукти.

 

Въртяща се стойка-дисплей

 

Материал: ABS

Регулиране на скоростта - 3 скорости: 9S/15S/30S/обиколка

Издръжливост: до 8 кг

Захранване: USB или батерии (не са включени в комплекта)

Три ъгъла на въртене: 45°/90°/180°

Разстояние за дистанционно управление: в рамките на 2 метра

Размер на основата: 15см*4см

Размер на чинията: 15см, 18см, 22см

Цвят: черен

Тегло: 420гр.

Опаковката включва: 1 * Електрическа въртяща се стойка, USB кабел за зареждане, 1 * дистанционно управление (без батерии), 1 * 18 см резервен панел, 1 * 22 см резервен панел
Доставка: до 3 работни дни


Ново: Вземи лично пратката си от нашия шоурум в гр.София (Тази опция е възможна само при поръчки направени с банков превод или плащане с карта)

ВСЯКА МИСЪЛ, КОЯТО НИ СПОХОЖДА СЪЗДАВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!  ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО С ДЖАДЖИТЕ ОТ HI-TECH
HI - TECH
.